Serház, Biatorbágy - gasztro teszt
2016. október 28. írta: mugeot

Serház, Biatorbágy - gasztro teszt

Serház, 2051 Biatorbágy, Szabadság út 105 - gasztro teszt és kritika

Helyes kis üzlet nyílt Biatorbágyon. Végtelenül egyszerű elképzelés, letisztult és hibátlan megvalósítás, nemcsak sörrajongóknak.Az alapelgondolás az, hogy a söröket frissen és elvitelre csapolják. Hogy hosszútávon sikeres lesz-e a modell, az majd kiderül, de minden adott hozzá.
portal.JPG

Kiváló például az elhelyezkedés. Biatorbágy legfőbb útján, Etyek felé, nyilvánvalóan nem csak a szerencsés helybeliek veszik észre a helyet, ottjártunkkor ketten is más településről érkeztek és az átmenőforgalom is támogatja az elviteles megoldást. Persze szívesen innánk helyben is, talán később lesz erre is mód.  
tabla.JPG

Letisztult design és technológia. Minden nagyon tiszta és egyértelmű, csakis a lényeg látható.A sörökről megfelelő leírásokat lehet látni a falon, sőt a nyakcímkéken is. 

sorcsap.JPG

Az pedig különösen tetszik, hogy a különböző malátákat meg is lehet kóstolni.

malatak.JPG

A személyzet őszinte lelkesedéssel mesél a termékekről. Úgy tűnik, hogy a tulajok állnak a pult mögött és annak ellenére, hogy az elvitelre fókuszálnak, mégis vendéglátásban van részünk. Talán egy jó munkaruha, vagy kötény még lendíthetne az összképen. És itt kell megemlítenünk az egyetlen gyengébb pontot is, mégpedig a műanyag palackokat, mert valahogy abba sörborpálinka nem igazán való, ilyen minőségű meg pláne nem. Ugyanakkor értjük azt is, hogy elég nehéz lenne máshogy kivitelezni az elgondolást. Talán ezt érezhették a tulajdonosok is, mert igény esetén üvegpalackba is csapolnak, bár ennek a megoldásnak azért jóval magasabb az ára. (Nagy szájunk ellenére, maradunk mi is a műanyagnál)

guri_palack.JPG

A termékek. A sörök főként a jászapáti Guri sörfőzdében készülnek, de a Thomas Menner márkát is forgalmazzák, építik (a névadó az 1700-as években, Pannonhalmán működtetett sörfőzdét). Ami söröket illeti, különösebb elemzésekbe most nem bocsátkoznánk, nekünk (meg egy órával később a szomszédoknak is) mindegyik kóstolt sör bejött.

guri_palackok.JPG

 Az árazást a fentiek tükrében elfogadhatónak találjuk (390-680 Ft).

Összefoglalva: Fura, de talán az a legjobb a Serházban, hogy nincs meg a helyben fogyasztás lehetősége. Így teljesen jogos az elnevezés, ami egyben színvonalbeli ugrást is mutat, mert ez nem egy sörbolt, hanem a Serház.

Ízlések és pofonok kategória: Ha erre jársz, ugorj be!

A fenti írás több látogatás tapasztalatai alapján született, de így sem tud teljes és 100%-os objektivitású képet adni az adott helyről. Éppen ezért minden építő jellegű vélemény fontos, elsősorban azért, hogy az üzemeltetők a visszajelzések alapján, jobban tudják a vállalkozásukat vezetni. Ezzel pedig mindannyian csak jól járhatunk, úgyhogy tisztelettel várjuk a véleményeket!

Követhetsz minket itt vagy a Facebook-on is!

A bejegyzés trackback címe:

https://mugeot.blog.hu/api/trackback/id/tr1511844681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása