Lazac placc - Karácsonyi különkiadás, 2014.december
2014. december 19. írta: mugeot

Lazac placc - Karácsonyi különkiadás, 2014.december

Lazac placc - Karácsonyi különkiadás, 1051 Budapest Szent István tér - gasztro teszt és kritika

Körülnéztünk a budapesti karácsonyi vásárokon, hogy hol van valami izgalmas harapnivaló, ami túlmutat a kolbász, sült tarja, kenyérlángos, megunhatatlanul unalmas hármasán.

image_172.jpg

 

Amit találtunk az több mint látványosság és egyszerűségében nagyszerű! A recept nem bonyolult, otthon is bárki el tudná készíteni. Fogj és fűszerezz meg egy lazacot, rakd a füst fölé.

image_174.jpg

Amikor késznek ítéled, azon melegében vágj belőle egy tekintélyes darabot és rakd egy jókora tökmagos zsemlébe. Tegyél hozzá könnyítésnek salátalevelet, kapros remulád mártást és szendvicssütőben süsd egy kicsit az egészet össze. Kérj el magadtól ezért kétezer forintot és egy pohár forralt bor kíséretében fogyaszt el boldogan.

image_171.jpg

Az aki az otthoni elkészítés helyett inkább a vásári forgatagot és a szuper karácsonyi hangulatot választja, megtalálhatja mindezt a budapesti Szent István Bazilikánál lévő standnál (hogy ez hol helyezkedik el pontosan, az legyen beugró feladat)!

image_173.jpg

Az ár-érték arányon lehet vitatkozni (a karácsonyi vásárokon található árazások egyértelműen másik dimenzióba tartoznak), de ettől függetlenül is gratulálunk a Lazac placc csapatának a szendvicshez (amiben a hal, egy fokkal azért lehetne sósabb, a mártás ízesebb) és a kedves kiszolgáláshoz!

Javaslatként csak annyit, hogy üde színfolt lenne a budapesti gasztronómiában, ha állandó jelleggel működtetnének egy hasonló üzletet!

Értékelés (1-10)

Pincérek, vendéglátás: 8

Étel, ital: 7

Helyszín, atmoszféra: 9

Ár/érték arány : 4 (a vásárra jellemző árazás miatt, ami jelen esetben inkább adottság)

Ízlések és pofonok kategória: Ha erre jársz, beugorhatsz

A fenti írás egy látogatás tapasztalatai alapján született és mint ilyen nem tud teljes és 100%-os objektivitású képet adni az adott helyről. Éppen ezért minden építő jellegű vélemény fontos, elsősorban azért, hogy az üzemeltetők a visszajelzések alapján jobban tudják a vállakozásukat vezetni. Ezzel pedig mindannyian csak jól járhatunk, úgyhogy tisztelettel várom a véleményeket!

Követhetsz minket itt vagy a facebook-on is!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mugeot.blog.hu/api/trackback/id/tr126998281

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.12.19. 18:00:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása